HTML

Aviva napjai

Egyszülős család, egyetem, gyereknevelés, hőzöngés, merengés, vidámság és zene, avagy mindaz, ami történik, vagy jó lenne, ha történne.

Friss topikok

Megint csak villámgyorsan

Aviva (törölt) 2012.02.08. 23:57

Szuper, a szerda nem lesz akkora szívás, mert csak egy órám lesz összesen, és végre valahára az az egy nem reggel nyolckor lesz! Sőt, az az egy, ami lesz, még ráadásul tök laza is, de érdekes, hasznos, viszont egyáltalán nem elméleti jellegű szeminárium, vizsga nem lesz, csak ott kell lenni. Na, legalább ennyi, ha már a többi nap olyan húzós, így a hét közepére pont jól is jön egy könnyebb nap.

Ellenben a pszichológia szigorlat már kicsit sem hangzik barátságosan, előre rettegek tőle. Mindegy, egyszer ezen is túl kell esni.

Mindjárt itt a csütörtök, ismét egy keményebb nap lesz, viszoooont ezen a csütörtökön végre kimozdulok egy kicsinykét. Kezdtem már megzeberedni a négy fal és a suli között. Szóval holnap vár rám egy jóféle csajos este a városban, ami már úgy rendesen hiányzott.

Amúgy sikerült ma rendesen lefáradnom, olyat szánkóztunk ma Pongráccal, hogy csak na :) Van itt nem messze egy eszméletlen jó domb, ezerszer jobb, mint ahol régen laktunk, az gyakorlatilag totál sík terep volt. Na hát ez pont nem olyan, igaz, kicsit gyalogolni kell hozzá, de megéri, mert marha jókat lehet csúszni. De azért jó lenne egy nagyobb szánkó, ez baromi kicsi, ketten már alig férünk el rajta, márpedig én is szeretek csúszni. Hétvégén folyt. köv. az tuti!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://avivanapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr974080232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása